Samarbete med någon som kan skapa hemsidor

Vi jobbar med att hjälpa företag att nå ut, och mestadels sker det genom bloggartiklar, sociala medier, pressmeddelanden, social selling, poddar och ibland även influencers som vi samarbetar med. Men i det här med att nå ut så kan det ingå så mycket annat, och ofta behöver våra kunder snyggt bildmaterial, hemsidor etc.
Vi har rätt bra kunskap om både hemsidor och grafik, men ändå med betoning på “rätt bra”. Alltså inte perfekt. Vi kan göra en snygg och enkel hemsida och skapa relativt snygg grafik. Men just de där grejerna är ingenting som vi kan säga att vi är specialister på och som vi skulle vilja ta betalt för, så därför letar vi efter en samarbetspartner som är grym på att skapa hemsidor, som har bra koll på UI och UX och som har ett riktigt bra öga för design.
Vem borde vi samarbeta med? Vi vill gärna samarbeta med en etablerad byrå, liten som stor. Gärna en Malmöbaserad, men äsch – egentligen spelar inte det så stor roll eftersom de flesta av våra kunder finns i Stockholm. Vem borde vi samarbeta med? 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *