Vilodag

Det blev en påtvingad vilodag igår eftersom jag har blivit förkyld. Som vanligt (Thank God) så blir jag bara lite förkyld och småhängig en dag eller två så jag ska inte klaga, men det är ändå så himla trist nu när jag väl är ledig och kan träna när jag vill. Men när säger man någonsin att det passar att vara sjuk egentligen? Det sker väl aldrig… Alvin har fortfarande ont i huvudet lite då och då efter sin hjärnskakning, men jag tror att det kommer att gå över snart. 
Idag är det PT-dag och podd-dag. Eller jag ska släppa in några vääääldigt inspirerande typer (mer om detta när deras podd är ute) i vårt poddrum. Ska bli kul att höra deras podd, och jag kommer definitivt att tipsa om den när de lanserar den.
Och på tal om poddar så finns det ett nytt avsnitt att lyssna på av min och Lindas podd. Vi pratar om alla nya projekt och rutiner som ska in nu under 2017, jag tvingar Linda att snabb-coacha mig angående mina sociala kanaler (Vad ska jag prata om i vilken kanal?) och så kickar vi på nåt sätt igång året. Jag ääälskar nya år och har alltid stora planer. Känslan av att lämna ett gammalt år bakom sig, och sen välja vad man vill ta med till nästa år, är magisk! Det finns saker som jag inte kan välja bort (sjukdomar) men det mesta handlar faktiskt om vilka val man gör. Mer om vilka val jag har gjort i ett annat inlägg. Nu får ni lyssna på podden istället 🙂 Här.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *