Nu köööör vi – Hej 2017!

Så himla kul att vara tillbaka på kontoret med gänget idag. Vi saknade visserligen vår älskade Mandy – utan henne blir det inte komplett, men hon kommer imorgon så det är lugnt. Visst saknar vi Anni också, men henne har vi liksom bearbetat bort ganska länge nu eftersom vi har vetat i nästan ett år att hon ska ut och resa. Men fyyyy vad härligt det kommer bli när hon kommer hem.
Morgon började med frukost – det var jag som skulle fixa den här första veckan – med eget bryggt kaffe. Japp, vi har fått en kaffekokare i julklapp (Tack mamma!) så att tjejerna kan få kaffe i fortsättningen. Jag dricker inte kaffe men det är väl ändå skam att man inte har en kaffekokare på kontoret…
 
Jag är sååå himla glad över två saker:
1) Att året har dragit igång nu, och på allra bästa sätt. Det är full rulle på alla plan – nu ska jag bara få tid att göra de arbetsuppgifter som ligger på mig. 
2) Det bästa av allt är ändå att både Mio och Alvin mår bra. Mio har hängt med kompisar idag och säger att det är den roligaste dagen på länge, och de båda längtar ihjäl sig till skolan. Kan det bli bättre? Nä, knappast! Jag är sååå himla lycklig!
 

0 thoughts on “Nu köööör vi – Hej 2017!

  1. Jobbpeppen, när kommer den egentligen?!? Kanske när jag fattar att det är dags att byta bana, bryta gamla mönster och satsa på det jag verkligen borde hålla på med… Det är här du kommer in i bilden. 🙂 Jag skulle kunna vara det där bollplanket du sa i podden att du saknar och på så vis skulle jag få göra det jag gillar allera bäst- tänka stort och brett och samtidigt vara krass och praktisk. Jag är tyvärr ingen fena på budget men rätt bra på att strukturera saker och skapa bra rutiner. Hör av dig om du vill snacka mer om detta… (jag hittade ingen mailadress till dig så jag outat mig här).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *