Work it!

Idag är vi typ bara halva styrkan här på kontoret. Sanna, den stackaren, opererades igår – och även om hon mår förhållandevis bra så är hon förstås inte här. Och så har vi Christin som är hemma med en liten sjukling. Det är sånt som händer och som man alltid ska räkna med, men oj vad många saker man står lite lätt handfallen inför. Hur loggar man in där? Vad är det för lösenord? Vad blev sagt med den kunden? Vem ligger bollen hos? Och så vidare. Så vi längtar verkligen tills våra kära kollegor är tillbaka igen. Inte bara för att de behövs jobbmässigt – utan även för att vi gillar dem och saknar dem förstås. Lärdom: Se till att fler än en person kan administrativa saker kring våra kunder.
Min dag har mest bestått av möten, möten och möten. Och så har jag spelat in några sekunders poddsnack om vår sponsor Swedbank. 
Ja men vi är sååå stolta över att de sponsrar vår podcast “På Insidan“, och imorgon kommer ett avsnitt om “hur man tar in investering” ut. Lyssna gärna på det. Och kan ni inte vänta tills dess så kanske ni hellre vill lyssna på Louise Torsvik från Sweden Models. Hon berättar om modellkarriären behind the scenes. Här kan ni lyssna på det avsnittet.
Om en liten stund ska jag in i poddrummet igen och intervjua en kille från en stor digital byrå – och vi kommer att prata om just det här med att bli en stor digital byrå och vad som krävs för att man ska kunna överleva i framtiden som byrå. Hoppas att han inte “dödar” vår lilla byrå i sin spaning… ?
Sen blir det fuuuull fart hemåt. Alvin ska hämtas, mat ska lagas (vad för mat???) och sen är det fotbollsträning och PT-kund. Jag har ju alltid PT-kunder på fredagar, men eftersom jag var på event i fredags så blir det några som trillar över till andra dagar. 

0 thoughts on “Work it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *