God morgon världen

Vi hade en sån himla mysig kväll igår. Båda barnen hade tyvärr ont i huvudet (NÄR SKA DET HÄR SLUTA???) men vi bestämde oss för att göra det bästa av situationen och hade myskväll med maten framför TV'n. Vi har börjat följa The Carrie diaries, vilket är en serie som passar hela familjen. Det är alltså Carrie från Sex & the city, som ung. Hade jag varit ensam hade jag givetvis valt något annat men i jämförelse med Ben 10 och Byggare Bob så är den här rena drömmen. Shit, jag börjar få stora barn. Vart är mina bebisar???? 

Hur som helst, vi hade det väldigt mysigt i alla fall. Alvin har varit extremt irriterad och vresig på sistone men igår när jag kramade om honom och frågade om han egentligen var ledsen så började han storgråta (och sa ja) och blev sen så himla mysig. Jag tror att det är livsfarligt att stänga ute sina “ledsen”-känslor eftersom de blir till ilska och bitterhet om de inte får komma ut. 
Nu ska jag testa en ny grej, som min PT brukar köra, nämligen RomWod – för att öka rörligheten i kroppen. Häromdagen, när jag testade att göra overhead squats (det vill säga gå ner på huk samtidigt som jag har en stång uppe ovanför huvudet med raka armar) så insåg jag att jag även behöver öka rörligheten i fotlederna. Jag har ganska rörliga axlar men kan definitivt jobba där med. Så det här ska bli kul – RomWod ger 15-minuters-övningar varje dag, och så är det 45 minuter en dag i veckan. 15 minuter låter okej, 45… nja jag vet inte. Kommer jag klara det? Jaja, jag ska testa nu i alla fall. Återkommer med hur det var.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *