Veckan som har gått

Det har varit en hektisk vecka. Som vanligt. Men den här veckan har det varit extra många kvällsarrangemang. I måndags var jag bjuden till Malmö Näringslivsgala, och i sista sekund så fick jag ytterligare en biljett och fick alltså bjuda med en kompis. Tog med mig min älskade gamla parhäst Alex – och då blev det förstås en hellyckad kväll. Som alltid med oss två. Det slutade med att hon hängde med hem till mig och sov över. Det kändes hur härligt och ungt som helst. Gillar när det blir så där eftersom det sker väääldigt sällan nuförtiden.
Själva Näringslivsgalan var kul, men det blir lite långdraget när man först dricker en massa bubbel och sen sitter stilla i två timmar (och måste vara tyst när man egentligen har så mycket att prata om) och kollar på prisutdelningar. Plus för underhållningen som bland annat bestod av Magnus Carlsson och Linnea Henriksson. 
 
I tisdags var jag också iväg – på middag – och i onsdags hade våra kunder ett kvällsevent som vi var med på och roddade lite med. Vi har inte så mycket med själva det fysiska eventet att göra, men jobbar med att digitalisera det så att det lever längre än just bara de timmar som eventet är. 
Förutom detta så har jag varit med Mio hos läkaren fyra gånger den här veckan; en gång hos Neurokirurgen för att ställa om shunten (vilket verkar ha gjort honom bättre… Halleluja!!!!) och tre gånger hos Hudkliniken för att reda ut det här med hans allergi mot plåster. Inte för att jag vet vad det ska resultera i mer än att vi får nerskrivet att han är allergisk. Hoppas så innerligt att det kan finnas någon lösning så att han kan använda de diabeteshjälpmedel som finns. Håller tummarna hårt!
Sen har vi ju jobbat en massa också förstås. Haft möten, gjort moodboards till nya kunder, spelat in poddar, haft ett superbra lunchmöte där jag fick ställa tusen frågor till en väldigt kunnig person (i branschen) och så vidare. 
I fredags hade jag som vanligt PT-dag och hann själv med ett dubbelpass. Så himla härligt. Jag ska försöka fortsätta att få in dubbelpass för att vara lite mer effektiv i min styrketräning. Jag körde både ben- och ryggpasset och har haft härlig träningsvärk hela helgen.
Nu… är det söndagkväll och jag ska, efter en dag på Leos Lekland (Herregud, vi går dit max en gång vartannat år och varje gång blir jag så trött att jag vill sova i tre dygn efteråt) och en eftermiddag då jag har suttit och gjort klart en presentation som vi ska köra imorgon så ska jag nu få min lille kille i säng. Jag är väääldigt glad över att presentationen är klar eftersom jag annars hade tänkt gå upp 04,30 för att göra den. Heja mig!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *