Senaste dagarna i bilder

Det har, som vanligt, varit väldigt hektiska dagar. Det konstiga är att jag alltid längtar efter tid och lugn och ro, men sen när jag får det – som igår till exempel – så blir jag rastlös så att det börjar krypa i kroppen. Skulle så himla gärna vara en person som hänger runt hemma hela dagen ibland, utan några projekt… Som läser en bok, tittar lite på nån serie, fixar mat, läser lite till… ja ni fattar. Men när jag väl har den tiden så har jag inte den där ron i kroppen. Jag har inga problem att hänga runt hemma hela dagen, men då gör jag gärna någonting. Typ drar igång ett “rensa-i-garderoben-projekt” eller nåt. Men hur som helst… så här har de senaste dagarna sett ut:
I onsdags körde vi vår tredje livesändning på Instagram. De två första gångerna svarade vi bara på frågor, men i onsdags hade vi bestämt ett ämne som vi skulle prata om: “Så kommer ni igång med era Sociala medier”. Det här med att ha ett specifikt ämne verkar bra – vi slog tittarrekord. Onsdagar klockan 11,30 kör vi om ni vill titta. Här.
Onsdag eftermiddag efter jobbet checkade jag in på Hotel Duxiana (där vi snart kommer att ha ett riktigt roligt event. Stay tuned…) Vilken vardagslyxigt underbar grej alltså! Det här med att gå från jobbet direkt till ett hotell – det är härligt. Mer sånt tack! Jag ska göra sånt oftare.
Sen att sitta i det här badkaret och kolla ut över stan… Wow!
 
Sen bar det av till La Roche för tapas, och sen till Sky bar, som ligger på 25:e våningen i Malmö Live. Baren är riktigt trevlig…
… och utsikten är grym.
Det bästa med att bo på hotell, förutom just den där stunden när man kommer in på rummet och slänger av sig väskorna och känner den där enormt härliga frihets och lyxkänslan, är nog ändå frukosten. Jag önskar att jag inte hade blivit mätt så fort, för det är ju så gott. Och hela grejen med att komma till ett dukat bord – Love it.
Efter vardagslyxande så var det dags för en ledig dag (Det är ju sportlov) med kidsen. Eftersom vi eventuellt (Håll tummarna hårt nu!!!!) ska flytta snart så var de sugna på Ikea, och då får man ju passa på – det händer ju aldrig att de föreslår nåt sånt. Sen tog vi en långlunch på Jensens (som barnen gillar) i väntan på att få en tid hos frisören. Alvin fick äntligen klippa sig. Som han har tjatat! Och ja, jag har också velat att han ska klippa sig, det har mest varit en fråga om tid. Eller snarare brist på tid. 
I fredags hade jag PT-dag. Det är ett väldigt annorlunda och härligt avbrott i min annars väldigt “kontoriga” vecka. Jag älskar mina PT-dagar och brukar då även hinna köra egen träning. Eftersom jag har ganska hektiska veckor och jag, förutom styrketräningen, vill gå på danspass också så brukar jag försöka köra ett dubbelpass på fredagar. Det innebär att jag kör en timme, pausar i 5-10 minuter och dricker en proteinshake, och sen kör en timme till. Grymt!
Igår, lördag, hängde Mio med sina kompisar, vilket var ganska passande eftersom jag har känt ett tag att Alvin behöver lite ensam mamma-tid. Så vi åkte till Jump och hoppade en timme. 

Igår kväll var det hemmagjord pizza och Mello för hela slanten. Våra favvisar var Jon Henrik och Loreen. Även om det absolut inte var en Euphoria-storslagenhet den här gången. 
Sen har jag lyssnat på poddar så klart. I morse på Lindas “We are Influencers”. Jag lyssnade på senaste avsnittet med Amy Schmittauer. Väldigt inspirerande för alla som bloggar, vloggar eller jobbar på annat sätt i sociala medier. Och som vill kasta Jantelagen i soporna. Lyssna!
+ Plus med den här helgen är att jag har fått gå på två danspass – Sh'bam och Bodyjam – samt att jag har hunnit hänga rätt mycket kvalitativt med barnen.
– Minus är att jag har vaknat runt 5 både lördag och söndag och inte kunnat somna om. Störigt!
Hur har er helg varit? ♡
 

0 thoughts on “Senaste dagarna i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *