Ni verkar gilla när det är mjukt och fluffigt

Jag kollade in på statistiken för min och Lindas podd idag, och inser en sak: Ni verkar gilla de mjuka och fluffiga ämnena mycket mer än de som är mer hard core entreprenöriella – eller vad jag nu ska kalla det. Är det så? För det första: Är det ni, mina bloggläsare, som lyssnar på podden? Eller det kanske är några helt andra..? Om det nu är så att ni lyssnar på podden – stämmer mina aningar om vad ni gillar att lyssna på? För enligt statistiken så är det de här avsnitten som är de mest lyssnade:
Och de här som ni gillar minst:
 
 

0 thoughts on “Ni verkar gilla när det är mjukt och fluffigt

  1. Lyssnar iofs på allt ni släpper men jag gillar faktiskt hard core-avsnitten bäst! I gengäld är jag en person som främst lyssnar på poddar för att lära mig saker så vet inte hur representativ jag är ??

  2. Jag tycker det om sociala medier var väldigt konkret och det gillar jag. Inte när det blir för mycket svammel 🙂 jättebra med ett konkret ämne varje gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *