Tips för dig som vill öka rörligheten i kroppen

Min PT tipsade mig om RomWod, som jag har pratat om i tidigare inlägg, och jag måste säga att det är väldigt bra. Man får en ny video varje dag när man loggar in och hela grejen går ut på att man ska öka rörligheten i hela kroppen. Jag som är typen som hatar hemmaträning tycker faktiskt att det här är helt okej som ett komplement till min vanliga träning. Det tar cirka 15 minuter om dagen och många gånger stannar man i samma position i 3-5 minuter. Ändå känns det som att det går ganska snabbt. Testa! Dagens video innehöll de här övningarna:
Den här övningen körde jag först i fem minuter… det känns i framsida lår och i ryggraden.
… kommer man inte hela vägen ner går det bra att luta sig på armbågarna eller händerna. Jag har en kudde under mina fötter eftersom det annars gör ont när de trycks ner mot golvet. Tror kanske att jag är känslig…
Sen körde jag den här i en minut på varje sida. Den känns i höftböjaren och i ländryggen.
Den här körde jag också i fem minuter… också för ryggen.
Det var alltså fokus på ryggpartiet idag. Det är det som är det fina – att det är olika fokus varje dag. 
Testa som sagt! Och om du gillar det så kan du signa upp dig för en “free trial” under en vecka. 

0 thoughts on “Tips för dig som vill öka rörligheten i kroppen

  1. Tack för tipset! Ska jag absolut testa, försöker vara duktig på att tänka på min rörlighet men nu har det vart dåligt med motivation på senaste så det här låter som en bra idé 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *