När man är i en svacka

Idag har jag PT-fredag, och jag började dagen med ett eget pass tillsammans med min PT i morse. Just nu har jag en liten svacka i styrketräningen. Tycker att det är lite halvtråkigt, men jag kör liksom på ändå. Jag vet vad det gör för min kropp så jag kommer inte byta ut det mot nån annan träning! Absolut inte.
Det enda skulle vara om jag började med Crossfit istället men jag tror faktiskt inte att jag känner för det. Är fortfarande nojig för skador även om jag vet att alla som håller på med crossfit blir sjukt vältränade på alla sätt. Väldigt atletiska. 
I alla fall… eftersom jag är lite trött på styrketräningen just nu så är jag extra glad över att vi körde ett sånt grymt pass i morse. Jag körde totalt slut på både ben och mage. Och när jag var totalt färdig i benen så körde jag 10 sista knäböj med upphopp. De där hoppen trodde jag aldrig att jag skulle klara, men det är det som är det fina när man tränar med en PT eller med en kompis – man pressar liksom ut det sista, det som man inte trodde att man hade. Och efteråt… herregud, den känslan är fantastisk. Det är verkligen en härlig känsla att känna att musklerna har jobbat. Speciellt när man är i en svacka, då är det extra skönt!
Det här med att vara i en svacka… jag önskar att jag vore en person som hade kunnat köra samma sak år ut och år in, men jag behöver nån slags förändring och förnyelse ibland för att hålla motivationen och inspirationen vid liv. Jag vill inte byta ut saker helt – jag bor till exempel ofta på samma ställen länge, har fortfarande kvar mina barndomsbästisar som mina närmaste vänner, jobbar gärna med Mama Said för alltid, tränar alltid… men det är bara det att jag vill ha förnyelse inom de olika områdena liksom. Så vi får se om jag hittar på nåt nytt inom träningen… som det känns just nu så tror jag att jag kommer köra vidare med styrketräningen och mina basövningar. 
Hur fungerar ni? Gillar ni att köra i samma spår länge eller behöver ni också förnyelse? 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *