Wow! Jag är överväldigad ♡

Vilka hjältar och oerhört fina människor jag har omkring mig. Jag kan inte tro att det är sant. Hela dagen har de (ett litet gäng från olika sidor av min vänskapskrets) engagerat sig i Mio. De har skapat en Facebook-grupp (som du hittar här), skrivit texter, gjort en massa snygg grafik och startat en insamling för min lilla kille. En insamling för att få iväg honom till Tyskland där vi förhoppningsvis kan få ett svar på vart hans onda kommer ifrån… 
Jag vet knappt vad jag ska säga… jag är alldeles jätterörd och förstår inte att människor kan vara så fina. Alltså helt underbara! Fantastiska! Tack! Tack! Tack! ♡
Titta vilken fin bild de har lagt in i FB-gruppen. Joina gärna om ni vill. 

0 thoughts on “Wow! Jag är överväldigad ♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *