Hur man lyckas på Instagram

En del av vårt jobb går ut på att hjälpa företag att nå ut via Sociala medier. För en del gör vi bara en digital strategi som de sen jobbar vidare med själva, och för en del sköter vi deras kanaler helt och hållet, det vill säga vi skapar innehåll, postar, följer upp och mäter samt interagerar. De flesta företag finns på Facebook så där jobbar vi mycket, och sen är det också många som är på LinkedIn och Instagram. Det är förstås beroende på vad det är för slags företag och vad de har för målgrupp. Det här är ett väldigt roligt jobb och jag älskar speciellt det här med att försöka skapa och dela ett innehåll som verkligen engagerar. Det är så otroligt intressant att fundera över folks beteenden. Idag har jag skrivit ihop en artikel om mina tips för hur man blir framgångsrik på Instagram.
 
Här är ett väldigt kort utdrag ur den:
  1. Fokusera på snygga bilder snarare än bra texter
  2. Bestäm dig för en egen stil
  3. Leta upp 10 potentiella influencers och börja interagera (på ett relevant sätt) med dem
  4. Ta fram 10 hashtags som du kan börja använda för att få fler att hitta er
  5. Interagera med andra
  6. Komplettera gärna de polerade bilderna med mer “behind the scenes” på Insta stories

Vill ni läsa hela artikeln kan ni göra det här. Och vill ni ha en hel guide om allt du kan göra på Instagram så ska kolla in den som Teknifik har gjort. Här.

Så här ser min kollega Christins konto ut på Instagram. Väldigt snyggt, eller hur? Gillar ni inredning och rosa – följe henne på @midiss
 Har ni några bra tips på hur man lyckas på Instagram?
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *