Blogglista ☆

Jag lånar en blogglista av Vanja 
Hur gammal är du?
43 år
Hur gammal känner du dig?
Svår fråga… men okej jag säger 36 då. Är ju ganska vuxen med tanke på att jag har två barn och eget företag och så där, men känner mig inte som en person som snart kommer gå emot 50. 50? Whaaat? Nä det gör jag ju inte än.
Vart bor du?
På Ön i Malmö. Jo men det heter faktiskt Ön, och är, som ni kanske förstår just en ö. Älskar allt vatten som vi har precis överallt men hade gärna haft mindre blåst. Det som jag kommer sakna mest av allt när vi flyttar (vi flyttar om två månader. Bara några hundra meter bort, men det är liksom på fastlandet så närheten till vattnet blir inte lika… påtaglig) är varje morgon när jag kör från Ön och ser havet på båda sidor av vägen och verkligen kan uppleva vädret. Är det en blåsig dag så märks det. Med besked. Är det en lugn fin dag ligger vattnet spegelblankt. Älskar att mötas av det så fort jag lämnar vårt hus. Det kommer jag sakna. Men jag har ju alltid separationsångest så hade det inte varit det så hade det väl varit något annat…
Vad har du gjort idag?
Jag hämtade kidsen hos pappa Jonas i morse, körde Mio till skolan och tog med Alvin (som är sjuk) till kontoret. Han har huvudvärk men orkade hänga med en liten stund. Jag gick på ett seminarie som Spoon höll i – om content och hur man når ut med sitt budskap för att nå in – som var rätt intressant. Sen hade jag möte med David om Internet i fokus, som ju är på tisdag. Jippi! Eftersom Alvin var med mig idag så gick jag hem redan vid lunch och jobbade resten av dagen hemifrån. Har haft ett Skypemöte om våra kunders hemsida och dess användarvänlighet, som kan förbättras, och så har jag suttit och skrivit på en digital strategi till en annan av våra kunder. Vid fyratiden körde jag kidsen tillbaka till pappa Jonas, där de alltså ska sova inatt. Just det, jag har gjort ansiktsmask också, en svart sak, och vinkat till grannarna när jag såg ut som ett monster. Nu sitter jag här, rodmosig i ansiktet, och känner mig väldigt ren. Snart dags att sova. 
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommar! Fast ibland kan det stressa mig eftersom jag verkligen inte klarar av att vara inomhus om det är soligt och fint väder. Sen älskar jag också (det har kommit med åldern) hösten när man kan börja ha på sig snyggare kläder och tända ljus. Och så får jag ett sånt där lugn i kroppen när jag “slipper” vara ute hela tiden, plus att det är så otroligt kul när arbetshösten kör igång. Det blir sånt tryck då, vilket jag älskar!
Är du beroende av något?
Drycker! Jag är en typ som älskar alla möjliga slags drycker. Har varit beroende av både Pepsi Max och Monster men vägrar sånt nu. Dricker nästan aldrig koffein (har aldrig druckit kaffe) och aldrig aldrig energidrycker. Sen dricker jag inte socker hellre så det blir någon form av lightdryck.
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
På ett varmt och exotiskt ställe där man nästan aldrig har skor på sig.
Vad är du på för humör just nu?
Bra. Mycket energi, fast lite orolig inför nästa vecka. Låt barnen vara friska, snälla…
Vilket är ditt favoritgodis?
Blandat! Sött, salt och choklad. Jag är absolut ingen chipsmänniska.
Vilken är din favoritaffär?
Aplace, H&M och Malmborgs.
Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Definitivt en morgonmänniska! Sätt mig framför tv'n en kväll och jag somnar inom två röda. 
Har du blivit sydd någon gång?
Ja i pannan när jag var liten. Snubblade på en sladd och slog mig i elementet. 
Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Jag vill inte nämna några namn eftersom jag inte vill missa någon, men HERREGUD vad fina ni ALLA är som hjälper Mio på det här sättet. Jag kan verkligen inte beskriva hur tacksamma vi är. Vilken kärlek ♡
Är du blyg?

Nix. Det innebär dock inte att jag alltid känner för att vara social. Oftast gör jag det, men inte alltid.

Vad heter du i andranamn?
Sophia, Margith
Vill du gifta dig?
Ja gärna
Har du något smeknamn?
Japp! Två stycken: Sandra av familjen och Alex av vännerna
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *