Till läkaren

Idag ska jag och Alvin till läkaren. Han har ju också varit dålig så vi fick faktiskt en tid redan idag, hos läkaren i Lund. Han går ju igenom en utredning och eftersom han var riktigt dålig i måndags och tisdags, och kräktes av smärta (huvudvärk) så känns det aktuellt att gå dit idag. Det är märkligt att båda barnen har huvudvärk, men på något sätt tycker jag inte att Alvins huvudvärk verkar vara detsamma som det som Mio har (thank god). Det kan ju vara så att det är migrän… men det är ju märkligt att det i såna fall håller på så länge som en vecka.
Hur som helst… Nu på morgonen ska jag först ha telefonmöte med ett företag som jag förhoppningsvis ska utbilda i Facebook och LinkedIn om ett par veckor. Om jag lyckas charma dem.
Men först – läsa igenom en digital strategi som jag och Sanna skrev igår. Det mest effektiva för mig är att bara “rafsa” ner text och sen stänga ner datorn och vila från texten för att sen ta fram den dagen efter och läsa den med nya ögon. Hur gör ni med texter? I era bloggar till exempel, ni som bloggar? Eller där kanske ni inte ens läser igenom? Gör ni det? Jag brukar läsa igenom mina inlägg en snabbis men gör inte nån djupare korr.
Update: Nu visade det sig att båda barnen mår bra idag. Wohooo! Håll tummarna nu för att det består ett tag. Gärna hela nästa vecka!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *