5 inlägg i veckan

Vi pratar ständigt om hur vi ska förbättra oss i sociala medier och försöker också utbilda våra kunder i det, och enligt en undersökning som vi har läst – eller ja alltså det är vår Christin som har fått nys om den – så är det optimalt att som företag posta fem inlägg i veckan på Facebook. Fem alltså. Varken mer eller mindre. Och det är ibland en utmaning att utbilda våra kunder i det. Vissa tycker att ett inlägg i veckan är alldeles toppen medan vissa tror att ju fler desto bättre väl? Så det här är en ständigt pågående diskussion som vi har… Hur tänker ni andra? Har ni nån plan för era privata Facebook-sidor? Hur ofta tycker ni att man ska posta som företag? 
Men nu hörni så ska jag iväg på talarmiddag med Internet i Fokus-gänget. Förutom att det ska bli kul att träffa talarna så ska det ju bli extra roligt att träffa Linda (som också är en av talarna imorgon) Jippi! Kanske vi till och med hinner podda också. 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *