Vilken dag!

Jag gick ju upp svintidigt för att gå igenom vad jag skulle säga på scenen idag och för att hinna med all logistik med barn, hund och sånt där. Det är en himla bra grej faktiskt, att hellre gå och lägga sig på kvällen och sen ställa klockan en timme tidigare.
Det har varit en fantastiskt rolig och social dag och jag har stått på scenen och träffat en massa inspirerande människor. Vi har lyssnat Amy & Jen Hood från LA, som pratade om hur “spontaneous social” (det vill säga Insta story och livetjänster) är det nya, på Linus om hur vi ska jobba B2B på LinkedIn, på Arash om hur digital transformation måste börja i ledningen… och mycket, mycket annat. Bäst var förstås jag och Linda. Vi hade ett spår där jag intervjuade henne om Influencer marketing och vloggar. Vi visade upp en del av den här vloggen. Hon är bra på det där, Linda. Jag älskar hennes vloggar. 
Jag har massa bilder i kameran (TACK Mandy för att du är en grym fotograf) men de får jag visa senare. Är heeelt slut nu. Såna här dagar är de bästa men de tar också mycket energi. Det blir tidig kväll för mig eftersom jag ska sätta mig i bilen klockan 5 imorgon bitti och köra till Göteborg. Jag ska hålla en utbildning i Sociala medier och hur man kommunicerar där för att nå ut. Ni då? Vad sysslar ni med? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *