Tågresa, Sociala medier-strategi och Sony Xperia

Jag åker tåg tillsammans med Clara idag. Annars hade jag nog inte hållit mig vaken, och eftersom jag är typen som blir trött av att sova på dagen är det nog tur. Jag har istället suttit, tillsammans med tjejerna på kontoret, och korrat och gjort klart en fantastisk – om jag får säga det själv och det får jag ju – Sociala medier-strategi som vi har gjort. Den innehåller allt från generella tips om content, Facebook och LinkedIn till exakt hur just vår kund ska arbeta i sina sociala kanaler. Om man går efter vårt dokument – ja men då kan man inte misslyckas. Ja men det är så här det ska kännas när man levererar nåt, att det liksom har ett värde på riktigt. Och det har den här. Vi är grymma helt enkelt.
Och på tal om grym… den där Sony Xperia X Compact som Clara har – den har en kamera som ger en grym färgåtergivning. Den ger så otroligt fina färger. Nu är den här bilden helt oredigerad och lite “caught in the moment”… men jag älskar färgerna i den. Sen tycker att jag i och för sig att jag har vädligt filtrad (och len) hy. Det måste vara något som är direkt inbyggt i selfieläget. Eller? För så där ser jag ju inte ut. Så len liksom. 
 
Foto: Clara
 

0 thoughts on “Tågresa, Sociala medier-strategi och Sony Xperia

  1. Spännande med den där strategin! Hoppas att få höra lite om det i helgen! 🙂 Ska bli så kul att träffa dig och alla andra!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *