Gårdagen i mobilbilder

När vi kom upp till Stockholm igår tog vi en taxi direkt till Influencer of Sweden-kontoret för att möta upp Linda. Hon var inte där så vi fastnade lite med Sofia istället, som driver en blogg som heter Fantasiresor. Vi började fundera på om det inte är en reseblogg man skulle ha istället. Kolla in hennes blogg så förstår ni suget. Missade ju att ta en bild på henne men om ni tittar riktigt noga så sitter hon långt där bak…
När Linda kom så poddade vi – och sen gick vi till Urban Deli tillsammans med Amy & Jen. Så det var alltså jag, Linda, Clara och LA-tjejerna.
Vi åt himla god mat men jag och Linda gjorde misstaget att beställa “Kvällens biff” utan att fråga om priset (Det stod: “Fråga efter dagens pris”) och betalade 425 kronor för vår rätt. Jag som bara sällskapsåt och egentligen hade kunnat äta filmjölk… Hur som helst – det var en trevlig kväll med det här lilla gänget.
Linda var lite smått nervös över att hon inte hade börjat skriva sina talarkort än. Maj gadd!
Så vi åkte ut till Grand Hotell Saltsjöbaden, där konferensen alltså äger rum. Allt material hade kommit.
Och den här boken… amen man älskar ju den, eller hur?
Och nu då… nu är jag klar och konferensen sätter igång. Har sååå höga förväntningar. Det ska bli fantastiskt kul! Just det… vi bestämde igår kväll att jag ska hoppa in som moderator på ett av spåren – det om Sociala medier – och moderera tre olika talare. Så himla kul. Råkar veta att de dessutom ska prata om sånt som verkligen intresserar mig: Trender när det kommer till Sociala medier, kroppsspråk och så nånting annat. 
 

0 thoughts on “Gårdagen i mobilbilder

  1. Vad knäppt, kikar in här och ser att vi visst använt samma rubrik på inlägget! Det låter som att ni haft en bra dag. Jag gillar verkligen jeansklänningen!

  2. Haha jaaa starta en reseblogg!!! Kul att träffa dig! Har hört begreppet "upplevelsebakfylla" och det är ungefär vad jag känner efter den här helgen. Men på ett bra sätt förstås 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *