66,000 kronor!

66,000 kronor! Det är vad mina helt fantastiska vänner, som startade Facebook-gruppen “Älskade Mio” har lyckats samla in. Eller ja det är förstås tack vare alla er som har bidragit – hur fina är ni? Jag är så otroligt glad, rörd, berörd och lycklig över att människor är så fina. Det är heeelt fantastiskt. Mio är också i chock när jag talar om för honom att han har fått hälsningar från Manchester United och Arsenal, autografkort från Danny Saucedo och en inbjudan till MFF's premiärmatch där han också ska få hälsa på spelarna efteråt. 
Lokaltidningen har skrivit, och två andra tidningar har också bett om att få skriva. Det är väldigt fint allt det här. Tack ♡

0 thoughts on “66,000 kronor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *