I flyttar- och rensartagen

Den här stunden på morgonen, när det bara är jag som är uppe (förutom Alvin då som jag redan har kört iväg till fotbollscup där han är med pappa Jonas) är himla skön. Så jag passar på att svara på mail och meddelanden för att liksom rensa bort allt innan veckan startar igen. För sen, när Mio vaknar, står det annan rensning på agendan. Jag håller på att flyttpacka, och i och med det gör jag livets största rensning. Det är så skönt och befriande att göra av med allt sånt som vi inte använder. Att bara ha sånt som vi behöver eller älskar, det är mina två kriterier – antingen ska jag behöva det eller så ska jag älska det om det ska få vara kvar. Jag packade 15 kartonger igår, och det är väl inget revolutionerande i det, men det som däremot är revolutionerande är att jag rensade ut desto mer. Rensade till och med i pärmarna och slängde en 1 meter hög (typ) pappers- och tidningshög. Förstår ni hur skönt det är? Jag vill verkligen bara ha med sånt som vi behöver. Allt som ska i kartongen ska antingen vara något jag behöver eller något jag älskar. Bra gränsdragning där känner jag. 
Men först – en stund för mig själv där jag ska läsa bloggar, svara på mail och skriva ett blogginlägg till Mama Said. God morgon!

0 thoughts on “I flyttar- och rensartagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *