God morgon världen

God morgon! Jag har bestämt mig för att försöka fokusera på annat än operationen de här närmaste dagarna för att göra väntan (plågan) kortare. Jag menar alltså inte att det är jobbigt att gå och vänta som i att “Kan det inte ske snart??!!?” utan snarare att jag vill oroa mig så kort tid som möjligt. Visst finns det där i bakhuvudet hela tiden men jag kommer ändå aktivt välja att inte gå in i det så mycket nu de närmaste dagarna. 
Just det… har ni lyssnat på min och Lindas podd som kom ut förra veckan? Vi pratade om ett av mina favoritämnen: “Man får ändra sig så mycket man vill”. Fast lite mer ur ett företags perspektiv förstås. När man driver ett företag kan man inte räkna med att kunna ta en snabb genväg och så vips når man målet. Nej det är alltid en massa kringelikrokvägar och ups and downs innan man når dit man vill. Och sen när man ser tillbaka på resan kan man ofta tänka: “Varför gick vi inte den snabba vägen direkt?” Men det är ju det som är företagande. Det är det som är entreprenörskap. Ja det är väl typ det vi säger i podden. Och massa annat. Ni får helt enkelt lyssna. Här.  Eller så söker ni efter “Vad fan håller jag på med?” i er podcast-app.
Btw… jag ser att ni fortfarande verkar gillar de fluffiga avsnitten som handlar om drömmar, livstårtan, misslyckanden och liknande. Är det så? För när jag pratar med några av er IRL så säger ni att det är annat ni gillar. Tala gärna om vad ni går igång på och vill ha mer av i podden. Tack ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *