Dagen före operationen

Den här dagen är ingen rolig dag. Vill nästan bara att den ska försvinna förbi, men så kan vi ju inte jobba så det är bara att göra det bästa av situationen. För imorgon bitti ska ju Mio opereras. Normalt sett åker vi in morgonen innan och blir inlagda, men det blev vi ju redan i torsdags eftersom det är helgdag idag. Så vi ska göra alla förberedelser här hemma i eftermiddag och kväll. Tre stycken dubbelduschar (ja man kan säga att det är som sex duschar) och sen på med emla imorgon. Och så ska han få antibiotika också. Och ingen mat efter midnatt. Jag tror att det var allt. Ska kolla i papprena som vi fick med oss hem. 
Vi ska vara i Lund klockan 07,00 imorgon, och operationen är planerad till klockan 8. Sen är det väntan… det kan ta allt från två till fyra timmar tror jag. Mätaren som sitter i huvudet ska ut, och sen så ska han också byta shunten. Vet inte om det tar längre tid än vanligt, men det lär vi få höra från läkaren imorgon…

0 thoughts on “Dagen före operationen

  1. Håller både tummar och tår för att allt går bra. Jag ska ringa avd. imorgon och höra vilken tid jag ska infinna mig i Lund. Tänker på er.
    Kram Katarina

  2. Håller tummar att det går bra, fort och smidigt. Hoppas Mio slipper må illa o kräkas utan framgång vara pigg efter ❤ kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *