En extra härlig arbetsvecka

Den här veckan har startat på allra bästa sätt. Vi åkte ju hela teamet till Rhodos igår, dels för att besöka några events, men också för att jobba härifrån en vecka. Herregud vad skönt det var att ha våra måndagsmöten i lobbyn i morse, med vetskapen om att vi sen skulle lägga oss i en solstol på stranden. 
Resan ner startade väldigt tidigt, men gick också väldigt snabbt och smidigt. Här sitter Sanna och jag på bussen, lite för påklädda för vårt eget bästa.
Det fina med att åka så tidigt är att man får en halvdag på stranden redan första dagen. Jippi! Det är sååå skönt att tina upp våra stela vinterkroppar.
Jag gjorde dricka-öl-på-stranden-debut. Gillar varken öl eller att dricka på stranden, men det här var en sån härlig stund att jag bara var tvungen.
Sen avslutade vi stranddagen med lite poolhäng med vin. En hektiskt första dag helt enkelt.
Idag har vi haft rätt många möten men har givetvis smitit ner på stranden emellanåt. Min strategi här blir att snarare gå upp väldigt tidigt på morgnarna, eller hoppa trevligheter nån av kvällarna, för att hinna med jobbet samtidigt som vi får en massa strandhäng. Bra va? Hur är det med er? Hur ser er vecka ut?

0 thoughts on “En extra härlig arbetsvecka

  1. Så härligt det låter och ser ut! Njut för mig med 😀 Den här veckan är relativt obokad vilket känns fantastiskt fint. Hoppas på att få massor med saker gjorda som en legat back med 🙂 Hälsa tjejerna och ha nu en underbar workation!

  2. Jag blir så glad och instpirerad av att följa er på instagram. Ni verkar vara ett så härligt gäng!
    Själv åker jag till Medelhavet nästa vecka med familjen. Ska bli så härligt, även om semester med barn ibland är allt annat än semester. 😉
    Miljöombyte är det i alla fall!

    1. Vad kul att höra!! 🙂 Och vad härligt att åka på semester. Hur små är barnen? Mina börjar bli så stora att jag i alla fall ibland kan ha ensamma pauser… men så vill de å andra sidan umgås väldigt mycket mer, och hitta på aktiviteter tillsammans. På gott och ont 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *