Mamma på resa

Vi hade himla kul igår kväll. Vi hamnade i en bar och träffade på några 19-åriga killar som vi lurade i att jag var en mamma som var på resa med mina tre tonårsdöttrar (som är sjukt olika). Ni vet när man är trött och fnissig och går loss på ett sätt som bara är kul där och då. Ja men det var faktiskt sjukt kul. Det blir som sagt långa dagar här eftersom vi både vill hinna med att jobba, sola och gå ut och ha lite kul på kvällen. Hittills har vi inte varit på rummet mer än när vi har duschat eller sovit.
I morse började vi vårt arbetspass innan 7. Jag och Sanna skulle sammanställa en grej till en kund…
… sen hade vi telefonmöte med en annan.
Anni, som på den här bilden ser ut att vara så där härligt ledig (Men skenet bedrar ska ni veta) jobbade med att uppdatera i våra och våra kunders sociala kanaler. 
Hemma har insamlingen gått i mål. Över 300,000 kronor är insamlade till min älskade lilla Mio ♡ Hoppas så innerligt att undersökningarna i Tyskland kommer att ge oss ett svar. Tänk vad det skulle kunna göra skillnad för honom. Håller tummarna hårt! 
Jag kommer för evigt att vara MFF och deras supportrar samt ÖFK och deras supportrar tacksam! Hade jag varit på matchen och sett det här hade jag kastat mig dit och kramat allihopa. Vilken kärlek! Så fint att jag svimmar. Kan ni förstå? Shit alltså…

Btw… saknar mina små älsklingar där hemma ♡
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *