Vi har det väldigt bra

Vi har börjat få in rutiner här på Rhodos och tänker att vi lätt hade kunnat flytta kontoret utomlands en del av året. Men det är ju det här med att barnen först och främst måste gå i skolan, och sen det här med att Mio måste vara på ett ställe där det finns neurokirurgi. Vi har testat Naxos en gång och det slutade med helikopterfärd till Athen. Det vill jag inte göra om!
 
Men vi har det bra som sagt… Vi börjar morgnarna vid sjutiden och sitter då i recpetionsområdet och jobbar undan i ungefär fyra, fem timmar. Sen blir det strandhäng några timmar för att sen gå tillbaka till receptionen och jobba en stund.
På kvällen äter vi på hotellet innan vi går ut och härjar. Härja i det här fallet innebär att vi som ett gäng pensionärer går ut redan vid 19-20-tiden, och när alla andra är på jakt efter restauranger så letar vi ställen att dricka drinkar på. Fel tajming eftersom många barer inte ens har öppnat men det gör inte oss nånting. Vi är mest ute efter att hänga med varandra. 
Häromkvällen var vi wild & crazy och var ute ända till 23,30 så då hann vi hänga på bargatan, som öppnar rätt sent. Planen är att vi på fredag kör all in eftersom vi kan vara mer eller mindre helt lediga på lördag. 
Rapport hemifrån säger att Mio mår bra. Halleluja! Tack för att han är bra just när jag är borta, det gör att jag kan njuta mycket mer.

0 thoughts on “Vi har det väldigt bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *