Gårdagen i bilder

Vi hyrde bil igår eftersom det skulle åska och regna hela dagen. Vi tänkte att det då passade bra att åka iväg och upptäcka ön. Men det här med åska såg vi ingenting av så vi stannade vid Anthony Quinn bay – en underbar liten strand där vi la oss platta i varsin solsäng.
För att komma ner till stranden fick vi gå nerför en trappa.
 
Klockan 11,30 hade vi livesändning på Instagram – om Social Selling – och det körde vi från den här lilla dungen. Det gick superbra! Tack för bra WI-FI – annars hade det blivit jobbigt…
Vi tog lite bilder till en av våra kunder.
Och sen åkte vi till Lindos och drack färskpressad juice och däckade en liten stund på en bänk.
Jag och Anni körde Instagramgrejen och posade framför diverse väggar och dörrar.
Sen körde vi som i en racerbil hem eftersom jag och Mandy skulle ha telefonmöte med en kund klockan 17. Det slutade dock med att vi satt och flåsade en halvtimme i lobbyn eftersom kunden var försenad. Fail.
Och vet ni – nu är det helg. Vi har gått upp mellan 6 och 7 varje morgon för att hinna jobba undan men imorgon blir det sovmorgon. Vi kommer nog jobba en del ändå, men det är inte alls samma tempo som de andra dagarna. Det är heeeelg! 

0 thoughts on “Gårdagen i bilder

  1. Så härligt ni ser ut att ha det. Jag och familjer flyger ner till just Rhodos imorgon, hoppas att vi får lika bra väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *