Mysig frukost och zombies

Det är alltid mysigt med de här små godingarna, så länge ingen är morgonsur. Vilket ingen var idag! Vi äter alla helt olika frukostar. Alvin kör just nu med blåbärsfil och flingor, jag äter naturell filmjölk med granatäppelkärnor och flingor och Mio äter macka med kalkon och gurka. Det har alltid varit så att vi har valt olika saker. Konstigt egentligen. 
Det här med Halloween hörni… jag har inte fått till firandet på nåt vettigt sätt. Det ligger liksom inte för mig, dels för att vi inte firade det under vår uppväxt (det är ju en relativt “ny” högtid i Sverige) och dels för att jag inte är ett dugg intresserad av horror och zombies. Men det är Alvin. Han börjar redan se fram emot Halloween. Så idag köpte vi dräkten som han ska ha när… ja när vadå? Visst, de kommer säkert ha nåt på skolan – men mer då? Vad gör man? Hur firar man Halloween? Han vill helst fira med kompisar på nåt sätt, det vet jag. Kanske får ställa till med nån slags Halloween-fest… men det låter som att det kommer ta sjuuuukt mycket tid. Då bör man väl laga en massa rätter som ser så där kusligt äckliga ut. Ja men ni hör ju. Hjälp!
Den här dräkten, plus en kniv, har han beställt. Och han är helnöjd.
 

0 thoughts on “Mysig frukost och zombies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *