Myskväll med bara ett barn

Vi hade det så mysigt igår, jag och Mio. Det var nämligen så att han och jag var helt själva. Det händer nästan aldrig så det blir så där extra mysigt när det väl sker. Det är konstigt att det blir ett helt annat sätt att umgås bara för att man har ett barn istället för två. Det känns som att när man har två barn så pratar man aldrig på riktigt med varandra, utan det blir mer att man bara är. Igår däremot, när det bara var vi två så umgicks vi och pratade på ett helt annat sätt. Det blir mycket mer värdefullt. Kvällen slutade med att jag somnade i soffan i slutet av Idol, och så Mio väckte mig och sa att han nu skulle gå in och hänga i sitt rum. För så ser det ut numera – jag och Alvin lägger oss långt innan Mio på helgerna. Han börjar bli stor ♡
Hur Alvin hade det hos Jonas vet jag inte än, men jag ska hämta honom redan nu klockan åtta eftersom Jonas ska jobba så jag lär få höra om roliga pingismatcher på köksbordet och en rolig kväll gissar jag.  

0 thoughts on “Myskväll med bara ett barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *