God morgon lördag

Det var jättemysigt att få vakna i lugn och ro av mig själv i morse, alltså utan nån klocka som ringde. Barnen är hos Jonas, men jag ska hämta hem dem nu om en liten stund. Så himla mysigt med helg.
Och jag fick precis reda på att ikväll kommer Johanna, en väldigt bra vän, hit. Vi bestämde det nu när vi pratade i telefon. Jag gör sånt alldeles för sällan, alltså träffar en vän och bara myser hemma. Oftast när man ses så är det för att det är AW eller nån annan tillställning. Och nästan alltid med alkohol inblandat. Idag ska vi göra nåt helt annat. Inga festliga kläder, ingen alkohol utan istället bara kvalitetstid. Så himla mysigt.
Vi har haft mycket kul ihop, jag och Johanna, men också delat mycket av sånt som inte alls är kul i livet. Tråkigheter och jobbigheter. Vänner som man både kan skratta med, vara ute och partaja med och ha en djup relation med är de bästa, visst är det så? ♡
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *