Tyskland börjar närma sig

Nu börjar vår resa till Tyskland närma sig och det känns jättepirrigt. Jag har fortfarande inte bestämt hur vi ska ta oss dit, och jag har inte heller hunnit beställa Mios journaler – veckan gick liksom i en rasande fart – men det är det första jag ska göra imorgon bitti. Jag måste ju ha journalerna ett tag innan så att jag hinner kolla igenom vad som är relevant. Eftersom det är flera hundra sidor så kan jag inte bara lämna över dem ju. Eeh, de är ju dessutom på svenska… 
Mio har varit i skolan två dagar (Halleluja) men har nu fått jätteont i halsen. Han är så klok min lilla kille, som igår sa: “Det är ju bra om jag blir sjuk nu när det är lov” Totalt fel av en 13-åring att säga, men det blir så när man är sjuk mycket. Ett sjukt barn blir väldigt moget på många plan, vilket så klart är helt förståeligt. Idag har vi en sån där härlig söndag framför oss. Jag ska träna (BodyJam), fixa här hemma och jobba lite. Jag hann få undan en del igår men har fortfarande en del kvar att göra idag, och framförallt så måste jag gå igenom vad jag ska säga på vårt frukostseminarie “Podcasts för företag” på onsdag. 
Jag har alltid en iPad i handen, med mina anteckningar i, när jag föreläser – men vill bara ha stolpar så att jag kan sätta mina spontana ord där och då, beroende på stämning och dagsform. Men det är ändå viktigt att jag har övat in vad som ska med i varje del.
 

0 thoughts on “Tyskland börjar närma sig

  1. ja förr hade jag ett papper med nedskrivna stolpar ( nu har jag inte gjort så många föreläsningar) och nu Ipod, mobil, ja tiderna förändras Alexandra. Ha det så skönt i Tyskland Gruss Gut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *