Mina planer i veckan

God morgon folket! Förra veckan var hektisk (och rolig) och jag tror att den här veckan kommer bli ungefär likadan. Så här ser den ut:
Måndag:
Vi ses på kontoret redan 07,30 eftersom vi har mycket att gå igenom på vårt veckomöte (som ändå brukar vara flera timmar långt eftersom vi både pratar om oss själva och om våra kunder, en efter en)
Sen behöver vi gå igenom alla mail från er som har mailat om att ni är intresserade av att samarbeta med oss kring videoproducerande. Vi har fått ganska många svar som vi inte har läst igenom ordentligt än.
På eftermiddagen ska jag och Mio till hans läkare i Lund, vilket tar flera timmar totalt eftersom det är en bit att köra, och sen har jag och Sanna telefonmöte med en av våra kunder. Sen är måndagen liksom slut. Fast jag kommer behöva sitta på kvällen och fakturera samt förbereda mig inför podcastseminariet.
Tisdag:
Möten hela förmiddagen, både klockan 9, 10 och 11. Sen på eftermiddagen ska jag till sjukgymnasten med Alvin på eftermiddagen, men det lär gå ganska snabbt eftersom det ligger i Malmö. Efter det är det sista preppen inför poddseminariet.
Onsdag:
Till kontoret vid 07,00 eftersom vårt poddseminarie börjar 07,45. Vi måste ha koll på att frukosten serveras som den ska och att tekniken funkar. 
Resten av onsdagen ska jag fixa lite med ekonomi (skicka månadens kontoutdrag till hon som hjälper mig med alla kvitton plus samla ihop allt), och komma ikapp med allt annat adminstrativt. 
Torsdag:
Ska försöka ta hela dagen till att förbereda mina utbildningar som jag ska ha nästa vecka. Kommer ni ihåg att jag sa att vi vann en upphandling?  Nu är det dags att kavla upp ärmarna och prestera. Det ska bli jättekul! Jag älskar att utbilda. På eftermiddagen har jag möte med han som har bokat in mig, så att vi kan gå igenom de sista detaljerna. Jag måste alltså ha nåt att visa upp, så det där med att jag ska “försöka” ägna torsdagen åt det här är nu ändrat. Jag måste göra det helt enkelt 😉
Fredag:
Antingen PT-dag eller så åker jag till Stockholm för att vara med på styrelsemöte för Influencers of Sweden. Jag är med i valberedningen där och vill väldigt gärna åka upp – om jag bara får till det. Jag har ett möte på fredagen som är väldigt svårt att boka om. Men vi får se…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *