☆ Lucka nummer 24: ”Vad julen betyder för mig”

Julen är den absolut viktigaste högtiden för mig. Jag ääälskar julen och hela december månad som är så mysig. När det är jul vill jag gärna ha mer tid och umgås mer, framförallt med barnen. Jag vill ha tid att sitta ner och tända ljus och äta pepparkakor.
Haha… ni som hänger med här märker att det är mycket tjat om pepparkakor. Det är egentligen inte pepparkakorna i sig som är viktiga, även om de är goda, utan de symboliserar mer att nu är det dags att vi sätter oss ner tillsammans och umgås. 
Så julen betyder väldigt mycket för mig, och jag har så klart även fört över det till mina barn. Jag vill gärna att julafton ska bli perfekt i hur mycket vi myser omkring och umgås med varandra. Julkapparna är inte ett dugg viktiga för min del, men jag
vill väldigt gärna att barnen ska bli nöjda. Visst är det lite julklappshets, det är det absolut. När Mio var liten så sa jag att jag skulle hålla det till en eller två julklappar men så blir det inte alls. Men det får vara så. 
Jag är typen som gärna klär mig fint till Kalle Anka och julmiddagen men som sen på kvällen helst byter om till nåt väldigt skönt, typ en rödrutig pyjamas och raggsockar. Ja men det är ju jul! Och så vill jag gärna titta på barnens julklappar tillsammans
med dem och kanske spela nåt spel eller sätta mig och prata med nån släkting i nåt hörn. 
Hur som helst, julen är barnens högtid, och jag gör allt för att de ska få det så mysigt som möjligt. Om de tycker att vi har haft en mysig jul är jag nöjd.
Hur är det för er? Är julen viktig och betydelsefull för er?
(null)

Och med detta inlägg så vill jag säga GOD JUL! Ni är världens finaste läsare. Jag älskar att nu när jag verkligen har börjat ta tag i min blogg, och tar den på allvar, så är ni MED. Ni är liksom med och engagerar er och kommenterar massa. Tack
för att ni hänger här! Puss och God Jul!
Detta var det sista inägget en i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du läsa mer så kan du göra det här.
 

0 thoughts on “☆ Lucka nummer 24: ”Vad julen betyder för mig”

  1. Numera är inte julen så betydelsefull för mig. När jag var ung samt när mina barn var små. Så var julen mycket betydelsefull. I år hade jag och några uppdykande nya vänner en skitrolig julafton med god Thaimat och många skratt. God jul till dig och din härliga familj Alexandra

  2. God Jul och Gott Nytt År! Hoppas 2018 blir året då Mios huvudvärk försvinner. Kul att ni firar i Göteborg. Kommer att fortsätta läsa din blogg- älskar den. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *