Nu är det jul i Göteborg

God morgon! Hur har ni det? Är ni hemma eller har ni åkt iväg på julfirande? Vi åkte upp till Göteborg igår, och det är kanske det mysigaste vi vet – att åka iväg tillsammans i bilen. Vi hade packat den så full att det inte fanns plats med EN endaste liten sak till. Men det gick bra. 
Från början lyssnade vi på hög musik, vi väljer alltid en låt var och ingen får klaga på nån annas val, och sen – när det var en halvtimme kvar så lyssnade och tittade vi på egna saker, jag på podd och barnen på YouTube.
När vi kom fram till min moster och morbror och deras jättehärliga hus som ligger på en höjd så åt vi middag och tittade på Bingolotto. Ja men det finns ju en dag på året som det faktiskt är jättemysigt att titta på det. Ingen vann, vad vi vet… Vi kollade inte riktigt allt. Det var ju så låååångt.
Jag älskar att det är lite klippigt och med nivåskillnader runt huset. Sånt som vi inte är bortskämda med alls i Malmö och Skåne. Vi var ute på promenad med hunden i mörkret och tog med oss lillkusinen. Eller ja, kusinbarn.
Hon är så väldigt söt och så förtjust i “sina pojkar” som hon kallar dem.
Det blev en riktigt slö kväll och bara två timmar efter middagen gick vi ner och testade julskinkan. Så med andra ord – vi somnade VÄLDIGT mätta och belåtna. 
Och idag är det julafton!!! Så mysigt! Hoppas ni får en riktigt, riktigt härlig jul och att ni håller er nyktra ni som firar med barn. Vi hörs lite senare i eftermiddag/ kväll. Puss 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *