Hade ni en fin jul?

Hade ni en bra jul? Vi hade jättemysigt. Det var jultomte, Kalle Anka och väldigt mycket god mat hela dagen. Och självklart en massa mys med barnen och deras kusiner. Det är det allra bästa med julen – barnen!
Jag passade på att roffa åt mig många kramar av barnen nu när vi hängde så intensivt.
Och åt alldeles för mycket mat. 
Men det var gott.
iPhone X i all ära, men i ett mer eller mindre kolsvart rum så blir det ändå rätt blurrigt…
Allt som allt så var det en mysig jul och barnen verkar nöjda, så då är jag också nöjd. Idag åker vi hem från Göteborg. Vi ska först hem till min andra kusin bara och mysa med deras lille Oscar 1 år. Åååååh vad mysigt det ska bli ♡ Hur har ni haft det? Vad gör ni? Ikväll kommer vi hem och då blir det också mer ordning i bloggen.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *