Nu jäklar blir det makeover

Jag tror att det skulle hjälpa  att sola! Att jag skulle känna mig såå mycket snyggare med lite färg. Men vart och hur gör man det nuförtiden? Det finns nåt obemannat solarie här i Limhamn vet jag, men är det bara att gå dit och sola? Jag måste testa det. Bara en gång. Jag vet att det inte är bra, men det är inte bra att se ut så här heller så nu blundar vi för det, ok?
Vad ska jag mer göra? Ansiktsbehandling kanske? Jag har flera presenkort på ansiktsbehandlingar som jag borde utnyttja. Ja det ska jag göra! En rejäl rengöring så att jag ser ut som Askungen sen. Tycker ni att jag har höga förväntingar? Äsch!
Sen finns det en sak till som jag så himla gärna skulle vilja göra – fixa ögonbrynen. Precis som överallt annars så har jag väldigt tunt och lite hår i ögonbrynen, så jag skulle vilja göra en sån där 3D-tatuering som Vanja gjorde för nåt år sen, och som min frisör också har gjort och säger är väldigt bra. Hon har till och med rekommenderat vilket ställe jag borde gå till så jag tror att jag bara ska göra det. SEN är jag redo för 2018. Ni kommer inte känna igen mig ?
 

0 thoughts on “Nu jäklar blir det makeover

  1. Jag brukar använda brun utan sol lite då och då på vintern. Tar bort den värsta glåmigheten. Och att peela huden gör också susen tycker jag. Lycka till med makeovern!

  2. Jag har provat det solariet vid Prinsgatan, funkar helt ok när man känner sig typ genomskinlig? Ha cash med dig bara! Prova också 1 h thaimassage hos Phoung uppe i rondellen Linnegatan/Västanväg. Sen, är du som en ny människa!

    1. Tack! Jag testade ett på Idrottsgatan igår faktiskt, och det funkade bra! Där laddade man ner en app och kunde betala med kort 🙂 Men jaaaa, thaimassage skulle vara skönt också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *