Men hur svårt kan det vara? Nyårshotell sökes!

Herregud, nu vill Tina (en barndomsvän) och hennes dotter också köra hotellgrejen på nyårsafton (Kul!) så vi har kollat runt lite men inser att det är svinsvårt att hitta ställe. För en gångs skull så är vi superflexibla. Malmö, Lund, Köpenhamn, Stockholm, Göteborg, Båstad, Halmstad, Ronneby… ja men vart som helst kan vi tänka oss egentligen. Det enda vi vill ha är ett bra hotell där det finns plats i restaurangen vid 20-tiden. Och hotell har vi hittat… det är det där med restaurangen som är svårt. Och vi vill inte gå till en annan restaurang utanför, vi tänker att det är roligare för barnen att hänga runt på ett hotell.
Så om du känner till nåt ställe där vi kan bo en natt över nyår, och äta middag i restaurangen, så hojta. 

Alternativet är att bara äta en god middag hemma, jag och barnen, och sen ha något slags hemmamys. Jag VILL ju inte hålla på och fixa i år som sagt, utan bara passa på att ta det luuuugnt. Det får man väl göra? Fast det är nyår? Jag har lite problem med det där så jag behöver bli övertygad. Det låter som en misär tycker jag, att bara sitta hemma, men om det är det man vill så… 😉

0 thoughts on “Men hur svårt kan det vara? Nyårshotell sökes!

  1. Vi tog en spontanare till Riviera Strand i Båstad idag, kan verkligen rekommenderas! Tror det är fullt i morgon dock, men det kan ju alltid komma återbud så det kan ju vara värt att ringa och höra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *