Nyhetsmorgon, läsning i soffan och sushi – en riktig jullovsdag

Idag har det varit en sån där riktigt skön jullovsdag. Dagen började med att jag gick upp själv (som vanligt) och satte mig en stund vid datorn och svarade på kommentarer här i bloggen samt gjorde klart Alex och min första video. Gjorde klart en första “rough” version alltså. Så fort vi har samlat all feedback (Mio är t ex grym på att ge relevant feedback) så ska jag göra det sista finklippet.
Det är så himla kul, men jag börjar bli hemmablind nu så jag har svårt att bedöma hur bra det är eftersom jag har suttit så mycket och kollat på alla klipp. Men jag hoppas att ni tycker att det är bra, och roligt.
Jag passade också på att ligga i soffan och läsa Mama. När gör jag sånt liksom? Så härligt. Hade på Nyhetsmorgon i bakgrunden. Haha…. jag veeet. Det ser ut som att jag har matchat pyjamasen med strumporna…
Jag var såååå nära att somna, men så kom Mio upp och fick liv i mig.
Jag läste också, och strök under, i Henrik Fexeus bok “Maktspelet”. Jag hämtar lite inspiration därifrån till min nästa föreläsning som ska handla om neurokommunikation och hur vi bör kommunicera på bästa sätt för att trigga rätt ställen i hjärnan. Puh! Har jag tagit mig vatten över huvudet tror ni? 
Jag och Mio tog en tur till Emporia sen. Egentligen skulle vi bara äta där, för att sen åka till Ikea och köpa dörrar till vårt skåp i hallen, men så fick han för ont i huvudet så vi åkte hem igen efter en sen sushilunch. Visst känns det som att sushi är en fräsch och bra kontrast till alla julmat? 
Vi fick inte med oss Alvin, han gick hem till en kompis istället. Han börjar nog tröttna på oss efter allt häng 😉
 

0 thoughts on “Nyhetsmorgon, läsning i soffan och sushi – en riktig jullovsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *