En spontankväll på stan

Igår ringde pappa Jonas och ville spontanstjäla kidsen i några dagar, och det är klart att han fick göra det. Men då startade en inre konversation i mig.
– Wow, du är spontanledig en fredagkväll! Coolt! Då kan du ju passa på att gå ut och göra nåt. 
– Eeeh, va? Då kan jag passa på att sova menar du? Jag är ju trööööött…
– Sova????? Det kan du göra en annan dag. Passa på att vara social! Du ångrar ALDRIG att du går ut och är lite social, och dessutom vårdar dina relationer.
– Men åååh, det är väl bättre att jag vaknar imorgon utvilad och fräsch. Sticka och träna lite, fixa hemma… ja viktiga saker helt enkelt.
– Du fattar ju ingenting! Gå UT OCH VAR SOCIAL NU. Sova kan du göra sen! Och viktiga saker… äsch… de där grejerna kommer du inte ångra att du inte gjorde när du ligger där och ska dö. Och dessutom – bara för att du sover nu så innebär
inte det att det är en investering som är bestående forever and ever. Skit i det nu och gå ut!
Resultatet? Ja men jag ringde upp Kristina, som jag har velat träffa sååå länge, och frågade om hon var sugen på ett glas vin. Och det var hon. Älskar spontana och flexibla människor. Visst är det härligt med såna vänner?
Vi tog två glas bubbel på MJ's och sen gick vi hem.
Jag älskar stan vid juletider, det är så mysigt ute. 
Det var en alldeles lagom kväll där vi fick tid att catcha upp en massa, och dessutom prata om härliga 2018 som vi har framför oss. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *