Nyårsafton i 24 bilder

God morgon! Hur hade ni det igår? Var det en bra nyårsafton? Är ni trötta? Bakis? Här blev det jättelyckat och även om jag inte är bakis (det blev en nykter nyårsafton) så är jag svintrött. Vi kom i säng sent och jag somnade nog vid 01,30.
Hur som helst. Jag vaknade själv hemma på morgonen och stack, direkt efter frukosten, iväg på ett extra långt Body Jam-pass. Sen åkte jag och hämtade barnen hos pappa Jonas.
Det tar bara en timme att köra till Båstad och vi lyssnade på musik hela vägen upp. Som vanligt körde vi önsketimme: en låt var i tur och ordning. Och igår var det lite extra mycket “Happy new year”, “Millennium 2”, ABBA och “We are the champions”. Nyårslåtar ändå, eller hur?
När vi kom fram till Riviera strand, där vi skulle bo, fick vi direkt ett gott intryck. Och vi är rätt känsliga skulle jag vilja påstå. Vi kan direkt känna om vi gillar stämningen när vi kommer till ett nytt ställe. Och det här gillade vi verkligen. Jag älskar när man blir bemött på ett sätt så att man reagerar för att det är så positivt. Alla var så trevliga och tillmötesgående. 
Och rummet låg perfekt. Nära receptionen, nära garaget (vi hade mycket packning) och nära poolhuset. 
Det var svårt att få barnen att göra annat än att gå direkt till poolen.
Det var en stor inomhuspool väl anpassad för barn. De hade hur mycket leksaker som helst där och barnen hade sååå kul.
När vi är iväg så här tillsammans är de himla duktiga på att komma på roliga lekar tillsammans. Det tar en stund men sen har de liksom nåt som de gör om och om igen.
Mio fick gå upp när han fick ont i huvudet, men var med på ett litet hörn ändå.
Och jag fick gå upp när jag började frysa (efter en liten stund bara) men var också med på ett litet hörn en stund.
Tills jag kastade bollen rakt i huvudet på en liten kille. Oops! Tur att det var en uppblåsbar, det hade blivit så jobbigt om det hade varit en basketboll.
Sen satt jag mest och tittade på barnen. Ocn njöt av att de hade så kul och av att göra typ ingenting. 
Efter badet gick vi upp och åt mat. Vi hade liksom bara halvätit lunch så det blev tidig middag. Jag dukade upp med guldduk, strösslade stjärnor över bordet och tände ljus. Det blev välidgt mysigt. 
Eftersom vi inte kunde laga mat här så blev det kallskuret, men det funkade alldeles utmärkt.
Vi får alltid vänta på Mio innan vi kan börja äta, eftersom han ska ta blodsocker, insulin och så vidare. Och han tar alltid tiiiid på sig. Han är inte typen som rusar genom livet. Så jag och Alvin skålade så länge.
Skål!

Sen kom Mio och skålade med oss. 
Vi pratade vi om vad vi ville göra 2018. Alvin vill åka till Madrid och se El Clasico, Mio vill bli frisk och jag vill ha friska barn. Bland annat. Vi skålade i 7UP och Festis.
Efter maten gick vi och… tadaaaa… badade igen. Så klart.
Både Mio och Alvin är outtröttliga när det kommer till vatten.
Då träffade vi också Tina och hennes dotter, som vi alltså hade bestämt med. Det här blev ju en väldigt spontan resa så det var superkul att de också ville hänga på.
Efter flera timmars (!) bad gick vi upp och bytte om till nyårskläderna igen.
Jag hade världens skönaste byxdress på mig, från Monki. 300 kr och det skönaste jag har haft på mig nånsin tror jag. 
Vi kollade på de sista tjugo minuterna av Grease.
Och så tog vi en runda med Bruno.
Det är så lyxigt att bo i bottenplan när man har hund.
Sen gick vi äntligen till lobbyn och träffade Tina och hennes dotter som är lika gammal som Mio. Tina är min barndomsvän.
Vi satt där ända till midnatt och pratade en massa, och Bruno fick också vara med hela tiden. Vid tolvslaget testade vi att vara utomhus med Bruno – och han som är LIVRÄDD för alla vuxna människor – var den coolaste hunden i världen. Han reagerade inte ens över raketerna utan gick omkring och nosade och drack regnvatten från terrassgolvet.
Jag tog inga bilder vid tolvslaget men fångade en raket sådär tio över.
Och nu hörni, ska jag packa ihop våra grejer och väcka barnen. Det är dags att gå och äta frukost snart, för vi ska lämna rummet klockan 11. Det här blev en riktigt lyckad nyårsafton och jag kan verkligen tänka mig att fira här på Riviera Strand  igen. Jag skulle gärna åka hit på sommaren också nån gång. Det ligger ju jättefint precis på stranden. Nästa år kanske man skulle dra ihop ett jättegäng och åka hit. Det funkar bra både med och utan barn, och det fina är att barnen själva kan röra sig väldigt fritt medan föräldrarna äter alldeles för länge i restaurangen. 
Nu är 2017 slut och det nya året har börjat. HEJ 2018. Jag älskar att du är här!
Hade ni en lyckad nyårsafton? Puss
 

0 thoughts on “Nyårsafton i 24 bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *