Kan det vara så att det här är sista dagen för den här gången?

God morgon älskade ni som har följt oss, peppat oss, hejat på Mio och skickat en massa kramar den här veckan. Ni är GULD värda ska ni veta. Att det finns så många fina människor – många som vi inte ens känner – det är heeelt fantastiskt. Vilket gäng ni är! Det betyder så mycket att ni är där och hejar ska ni veta ♡♡♡
Det låter så klyschigt men jag MENAR verkligen det. Och Mio också. Han är nog jordens mest tacksamma och ödmjuka lilla kille som ofta blir jätterörd och glad av er omtanke.
Hur som helst – idag påbörjar Mio sin behandling och jag tror att tanken sen är att vi ska få komma hem och köra på i en vecka eller tio dagar innan vi ska tillbaka hit. 
Kan ni snälla hålla tummarna HÅRT, HÅRT för att det kommer att hjälpa honom? Nånstans så har vi kommit till den punkten att vi VILL att det ska göra det, även om det innebär att han har ännu en diagnos. Håller ni tummarna? ♡
 

0 thoughts on “Kan det vara så att det här är sista dagen för den här gången?

  1. Jaaa! Självklart håller vi alla tummar så att Mio blir mycket piggare av behandlingen. Sedan får huvudvärken fixas också. Kanske hör de ihop?! ??? Kram.

  2. JAAA!!! ❤️❤️❤️❤️ni är riktiga superhjältar HELA familjen!! Vet hur man slits mellan barnen och samvetet över allt därute men nu är det du och Mio som gäller.
    Glädjer mig tills vi spelar in barndiabetespodden och pratar om Tyskland och sen sjukhusvistelsen i Malmö och att du kan berätta att han mår mycket bättre!
    I dimman av diagnoser och diabetes hoppas jag du Alexandra verkligen förstår vilken fin och god mamma du är ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    1. Jaa jag gläder mig också till det ❤️❤️❤️ Tänk när jag gnäller över att han vill hänga ute på kvällarna ?
      Tack finaste du för pepp!!!❤️❤️❤️❤️❤️ Det behövs alltid. Massa kramar!!

  3. Jag hoppas hoppas hoppas att allt går vägen för Mio den här gången och att behandlingen funkar den här gången! Har följt dig länge på podd, blogg och insta, men varit dålig på att kommentera. Blir så ledsen över allt han och hela eran familj har behövt gå igenom ? men beundrar verkligen eran positiva inställning och vilken supermamma du verkar vara, som trots allt som händer ändå har så många järn i elden samtidigt, men framför allt visar hur stark kärleken till ens barn är!
    Ville bara säga att jag verkligen hoppas att allt löser sig och att ni slipper dessa långs sjukhus besök!
    Du är en inspirationskälla ??????

  4. Jag har följt er men varit dålig på att kommentera. Jag känner så med er och imponeras av din styrka Alexandra att klara av allt från oro till att driva företag och föreläsningar. Och inte minst alla vaknätter. Skickar all styrka jag kan uppbringa till er alla och håller förstås tummarna att de är rätt diagnos på spåren. Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *