Hej då Malmö – Hej Åre!

God morgon! Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här men… JAG ÄR PÅ VÄG TILL ÅRE! Wow alltså. Jag todde INTE att jag skulle komma iväg, men när jag under gårdagen märkte att läget var stabilt – Alvin var mycket bättre och Mio “som vanligt”, alltså inte superdålig utan sådär mittemellan som han ofta är – så kollade jag upp tåg till Åre idag istället. Och det gick att byta! Dock till en väldigt mycket mer obekväm resa. Jag sitter alltså på ett tåg nu och kommer att göra det i 14 timmar (!) och så måste jag dessutom byta två gånger.
Men det är lugnt. Jag har inte haft någon tid för mig själv på…. jag vet inte hur länge, så de där 14 timmarna är inga som helst problem för mig. Jag har min dator (där jag kan blogga, kolla film och jobba), min telefon (där jag kan lyssna på poddar och ljudböcker), två böcker…
Bland annat den här “The universe has your back” av Gabrielle Bernstein…
… och så den här av Henrik Fexeus – “Alla får ligga”. Jag läste lite av Henrik Fexeus inför min senaste föreläsning om neurokommunikation, och insåg då att jag inte har läst hans första succébok (som jag i alla fall tror att det här är… eller?)
Det blir en bra resa det här. Vad hittar ni på idag? Någon som är lika stillasittande som jag precis heeeela söndagen? Prata gärna med mig… Jag är här liksom 😉

0 thoughts on “Hej då Malmö – Hej Åre!

  1. Ja vad härligt att du får relaxa på resan och i Åre. Du är verkligen värd det. Jag har träffat en del vänner här om några timmar så promenerar jag till vår lokala söndagsmarknad. Matmarknaden köper lite tomater gurka grillad fisk och kanske några majskolvar varma. Lung kväll med piratkopierade filmer nya på bioduken hehe. Hemlis. Trevlig resa

  2. Kul!! Det verkade ju så givande i Åre förra året. Avundsjuk. Berätta allt! ? Sen barnen kom har "ensam på tåg" blivit lyxtid. Haha

  3. Åh va mysigt! Hoppas du får en fantastisk vistelse. Jag hoppas att jag någon gång vågar/har råd att följa med.
    Jag ska ha mys dag med min mamma idag ❤ Nått vi båda längtat efter massor.

  4. Härligt det låter! En av de sakerna jag gillar bäst med tåg att man kan göra annat under tiden, i bilen får man ju koncentrera sig på att köra… härligt också att det blev av och att du kände att du kunde och ville åka! Här är det tvätt på schemat och lugn söndag! Kanske jag försöker ta tag i min blogg där tekniken strular… eller så väntar jag med det till imorgon… inte så sugen… finns mycket annat att prioritera för det 😉

  5. Härligt att du kom iväg! 🙂 Ibland är det verkligen skönt med egentid när man reser sådär. Kunna ta sig tid till sånt man annars inte riktigt hinner med eller prioriterar bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *