God morgon Åre!

God morgon måndag och god morgon Åre! Åh vad jag älskar Åre och den här snöiga, gulliga lilla byn. Det är så fint här, och jag var så lycklig när jag gick av tåget och gick över till hotellet. Lycklig men yr i huvudet. Ni vet som det gungar när man har åkt båt? Så kände jag mig efter 14 timmar på gungande tåg.
När jag kom fram satt de andra precis i sluttampen av middagen, och det passade mig alldeles utmärkt att kvällen typ var slut. Jag sprang upp på rummet och fräschade till mig lite, och sen gick jag ner och pratade med Linda, Clara och några andra i en halvtimme. Sen då? Jo men då gick jag upp på rummet och packade upp mina skidkläder (Wiiii!! Idag ska jag åka skidor) och la mig och sov. Det kändes tomt i kroppen när jag skulle gå och lägga mig… jag saknar barnen. Men det kommer nog gå över idag när aktiviteterna börjar. 
De här dagarna kommer det bli mycket Åre i bloggen. Hoppas ni gillar det! Nu ska jag gå ner och äta frukost. 

 

0 thoughts on “God morgon Åre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *