Åre dag 2

God kväll hörni! Hur har ni det? Vi har haft ännu en fantastisk dag i Åre, även om jag saknar mina barn väldigt mycket och har hemlängtan. Mio är väldigt dåilg idag och ena delen av mig har lust att sätta mig på ett flyg eller snabbtåg och åka hem. Just nu så känns det faktiskt som att jag ALDRIG mer vill åka ifrån honom.
Men det är också lite motsägelsefullt… det jag precis sa, för på ett annat sätt så har jag det så bra här. Jag älskar att hänga med alla inspirerande människor och det har varit så många bra föreläsningar, workshops och insikter.
Mina favoriter är alltid de workshops där man sitter i små grupper och går in på mer personliga utmaningar eller bara blir mer konkreta helt enkelt.
Men vi börjar med skidåkandet. Idag åkte jag med Nathalie, Mona och Johanna. Vi hade en helt magisk dag i backarna.
När solen tittade fram kände jag mig väldigt lycklig. Tänk att få åka omkring i det här vackra landskapet. Helt galet!
Det är lite jobbigt att ta fram mobilen och fota eftersom det blir väldigt kallt om fingrarna och eftersom ena delen av mig säger till mig själv att njuta av stunden istället för att dokumentera. Men några bilder blev det ändå.
Vi åt lunch uppe i Hummelstugan. Fantastiska pizzor och lika härligt sällskap. Ja men ni märker ju… jag är typ hög av alpluften eller nåt. Eller så är det bara för att det ÄR så härliga människor här.
Hur som helst, på eftermiddagen hade vi fler föreläsningar och workshops, och de tänker jag att jag ska berätta om sen när jag har lite mer tid. För är det någonting som jag INTE har haft här så är det dötid. Det blir så när man BÅDE ska vara på föreläsningar och jobba lite (Det tog liksom en och en halv timme att få iväg akuta underskrifter till revisorn idag. Ni vet hur det är när man inte är hemma och behöver skriva ut 52 sidor, skriva under, scanna och skicka tillbaka. Ja men allt blir så mycket större när man är borta), och sen också åka skidor. Då får man ta att det inte blir nån dötid, men det gör ingenting. Det är sååå värt det! Jag tog ett kundsamtal, som blev en kvarts möte, mitt i backen idag också. Haha… tänk om hon hade vetat. Ja ja, nu är det middag… Hur har ni det denna onsdagkväll? 

0 thoughts on “Åre dag 2

  1. Man behöver ladda de egna batterierna för att orka vara ett stöd för andra. Njut så länge det varar – snart nog är du hemma igen och kan krama dina älsklingar.
    P.S
    Har inte kortisolet hjälpt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *