Nästa vecka: Utbildning, webinar, födelsedag, yoga & AW

God söndagkväll på er! Jag är så nöjd med dagen och känner mig, även om jag har jobbat rätt mycket i helgen,  utvilad och redo för nästa vecka. Jag har en fullspäckad vecka framför mig, och det tycker jag är superkul. Hur är det med er? Gillar ni också när det är mycket fart i veckorna, eller tar ni det hellre lugnt? Jag älskar blandningen. Jaja, så här ser veckan ut i alla fall:
Måndag
Jag missar vårt veckomöte eftersom jag ska vara hos Moderaterna och utbilda dem hela dagen. Vi har börjat jobba med dem och ska göra det ända fram till september. Och imorgon ska jag alltså köra en utbildning för en del av gänget. Jag har ju kört den här utbildningen många gånger förut, men nu när Facebook har förändrat i algoritmen, så är det en hel del förändringar. Men det har jag fixat i min presentation så det känns bara toppen. Kul med lite nytt material om inte annat.

Klockan 17 har vi möte på kontoret, hela Mama Said-gänget. Jag ska gå igenom föregående års resultat samt hur vi ligger till med kunder, arbetstid, timmar och så vidare. 
På kvällen är jag ensam. Barnen är hos Jonas, så det blir bara att gå raka vägen hem och sova typ. 
Tisdag
På förmiddgen ska jag podda med Elin som driver Teknifik-bloggen till vår podd På Insidan. Det här är ett avnsitt som ni måste höra. Elin är grym på det hon gör. 
Efter att vi har poddat så ska jag åka raka vägen hem för att rigga upp inför mitt webinar som jag ska hålla, och som jag lite nonchalant kastade bort i helgen, ni vet ? När webinaret är över så tänker jag att jag har en hel del mail och annat som jag inte har hunnit göra under måndagen och tisdagen, som jag ska ta itu med. 
Sen kommer barnen hem.
Onsdag
Mio fyller år! ❤️?? Jag har tagit ledigt eftersom han är sjuk och inte kan gå i skolan och vi har – dagen till ära – två läkarbesök inbokade. Inga jobbiga besök dock så han tycker ändå att det är ok, fast det är på hans födelsedag. På morgonen kör vi, som alltid, med sång, god frukost och paket och sen på dagen så får han bestämma, utifrån hur han mår, vad han orkar med – kanske vi kan äta ute nånstans, vi får se. På kvällen blir det nog kebabtallrik och myskväll med film om han får bestämma. 
Torsdag
Äntligen en hel dag på kontoret! Unionen kommer på morgonen. Vi har tecknat kollektivavtal eftersom vi nyligen har fått dem som kund, så på torsdag kommer de och informerar oss lite. På eftermiddagen ska jag podda igen, till På Insidan. 
Fredag
Egentligen har jag PT-dag på fredagar, men den här fredagen (som så många andra på sistone) har vi annat inplanerat. Då kommer nämligen Nellie och ska köra yoga-workshop med oss. Vi ska alltså kombinera jobb och yoga på nåt sätt. Det blir spännande att se hur det blir. På kvällen är det ny-invigning av restaurangen i huset där vi sitter, så då blir det AW med bubbel och kuligheter. Vilken hejdundrande kul fredag va!?
Hur ser er vecka ut? 

0 thoughts on “Nästa vecka: Utbildning, webinar, födelsedag, yoga & AW

  1. Oj vad du har mycket kul till veckan!
    Mitt mål är att klara att jobba hela veckan efter att ha varit sjuk i typ två veckor. Vi får se hur det går…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *