Idag fyller mitt älskade lilla hjärta år ❤️

God morgon fina ni! Idag är det en stor dag, för idag fyller Mio, min älskade lilla kille, år! 14 år! Wow! Han är ju jättestor, men ändå så liten. Dels eftersom han är mitt barn (ja jag kallar dem båda fortfarande för bebisar ibland) och dels eftersom han inte har kunnat gå ut och uppleva tonåren riktigt. 
Älskade, finaste lilla födelsedagsgris ❤️
Jag är ledig idag eftersom Mio inte kan gå i skolan och eftersom han som sagt fyller år, men vi har lite åtaganden: två läkarbesök samt att han har hemundervisning i eftermiddag. Men vi kommer ha en fantastisk “mamma-Mio-dag” ändå. Mamma-Mio-dagar har vi haft då och då ända sen han var liten. De betydde ofta – då, när Alvin var liten och jag bodde med Jonas – att vi åkte in till stan, gick runt lite, åt lunch, gick lite till, fikade UTAN lillebror…
Småsyskon kan ju vara rätt störiga ibland ?
… och så gjorde vi inte så mycket mer, men det är ju det här med NÄRVARON som barnen ÄLSKAR. När man liksom har satt en etikett på en dag. Det här är liksom VÅR dag och jag är 100% närvarande. Mysigt som tusan faktiskt. Och Mio älskar det. Men nu börjar vi först med ballonger, paket och frukost. 
Min älskade lilla unge… Han har alltid varit som jag – gått ALL IN i saker som har intresserat honom, och lärt sig allt om det. När han var liten var det traktorer, vägvältar och andra fordon som fascinerade honom. Han kunde sitta och titta på vägarbeten och byggen i timmar. 
Om ni vill gratulera Mio så gör det genom en kommentar här på Instagram eller Facebook! Wherever! ? Han brukar läsa i min blogg när jag har skrivit om honom och blir så glad över att ni är ett sånt stort, kärleksfullt gäng där ute. 

24 thoughts on “Idag fyller mitt älskade lilla hjärta år ❤️

  1. ? ??
    Vad är det här för daaaaag?
    Det är en vanlig dag!
    Nej, det är ingen vanlig dag!
    För det är Mios födelsedag!
    Hurra, hurra, hurraaaaaaaa!!!
    Grattis på födelsedagen? (Och var glad att du slapp höra mig sjunga….?)

  2. Stort grattis fina Mio ❤ För 14 år sedan så träffade jag dig första gången och det var så mysigt att hänga med dig och din mamma under ditt första år!! Nu var det ju väldigt längesen vi sågs men ni finns alltid i mitt hjärta och jag tänker ofta på er ❤ Önkar er all lycka och att du kan få må så bra som möjligt ? Puss o kram ? Liselott (o Julia)

  3. Stort grattis, Mio!!! Önskar framför allt att du blir frisk så att du kan hänga både med mamma och kompisar. Fast inte samtidigt, förstås! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *