Min egen lilla gullis i videoformat ❤️

Vi har börjat jobba mer och mer med videos för sociala medier, och jag har kommit på att det här med att filma barn är bland det roligaste som finns. Jag ÄLSKAR att de är så oberäkneliga och att man aldrig riktigt kan veta vad man ska få ut av dem. Det är det här otillgjorda och spontana som jag går igång på. Ja, jag är alltså typen som GÄRNA kollar in andras barn i hemmavideos. Jag vet, det flesta hatar det, men inte jag. Jag har ALDRIG kollat in kattvideos på YouTube, men många gånger små gulliga bebisar och barn alltså. Här är mitt eget urgulliga barn i en video som vi gjorde för Ikano Bank. Här finns dem på Instagram.
 
 
 
 

0 thoughts on “Min egen lilla gullis i videoformat ❤️

  1. Vad kul att se!☺️
    Jag gillar dina sociala medier-tips jättemycket, så intressant att höra av någon som är så kunnig om branschen.? Jag läste ditt inlägg om att ta betalt beroende på hur många läsare ens blogg har. Hur är det med instagram, eller för den delen andra medier? Engagemanget kan ju vara rätt annorlunda mot hur många följare man har.

  2. Vad kul, ser fram emot det☺️✨
    Ja precis, hur ens konto värderas utifrån följare. Och hur gör företag för att se hur följarnas engagemang är? Det går ju inte att koppla ens insta-konto till Google analytics eller dylikt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *