Håll tummarna för bokkontrakt

God morgon! Nu sticker jag till Stockholm på diverse möten. Bland annat så hoppas jag att jag kommer hem med någon form av bokkontrakt!! Eller i alla fall nära ett bokkontrakt. Håller ni tummarna för mig? Det måste ni göra.

Jag ska även träffa Felicia från Loppi plus en tjej som eventuellt vill jobba på Mama Said i framtiden. Tanken var också att jag och Linda skulle ses på ett glas bubbel och prata strategier framåt, men nu är ju hon sjuk stackarn så vi får se hur det blir med den saken. Annars kanske jag bokar in nåt annat slags bubbel, vi får se. Jag har också MÅNGA saker som jag borde göra rent jobbmässigt. Vi får se helt enkelt. Häng med till Stockholm i alla fall, och håll tummarna för mig!! 🙂
Kommer ni förresten ihåg första dagen när jag började skriva boken? Det känns som en evighet sen.
 
 
 

0 thoughts on “Håll tummarna för bokkontrakt

  1. ?? Så spännande! Hoppas du får en lyckad/lycklig dag i Stockholm och inga oroande samtal hemifrån.
    Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *