Man får så mycket inspiration av att byta miljö

Alltså jag kan inte nog tjata om hur mycket inspiration jag får så fort jag lämnar min vanliga miljö och gör något annat. Om vi ska ha workshop på Mama Said, så klappar vi oftast ihop våra datorer och lämnar kontoret – och på det sättet får vi så himla mycket mer inspiration.
Sist hade vi till och med yoga-workshop. Så bra!
Och att resa iväg är en typisk bra grej för inspirationen. Jag har kommit på så många bra grejer idag som kanske inte är revolutionerande men som ändå är väldigt avgörande för vår business. Ibland tar det en stund innan polletten trillar ner men sen när den väl gör det så gör den det rejält. Och det har den gjort idag. På flera plan. Jag ska så klart berätta mer om dagen sen, men nu håller jag typ på att hungra ihjäl och ska sticka iväg och köpa frukt eller nåt. Ska på middag med pappa och Carina klockan sju så jag får hålla mig till tåls med mat en stund. Men ni då, hur är det med er? 

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *