God morgon Stockholm och god kväll akuten

Update: Handen mår bra, och Alvin likaså! Slutet gott, allting gott ?
God morgon! Hur mår ni? Jag mår alltid väldigt bra när jag får komma iväg ett litet tag och andas annan luft… MEN… igår vid 23-tiden ringde Jonas – jag visste direkt att det var nåt, annars skulle han aldrig ringa så sent – och berättade att Alvin hade blivit biten av Bruno när de höll på och busade. Kommer ni ihåg när jag var i Åre? Det var senaste gången jag var iväg från barnen och sa att ALDRIG mer… Men så har jag kommit lite till sans och tänkt att jag kan ju inte leva mitt liv så inlåst och vara rädd för att det ska hända något varje gång jag är iväg. Och så hände det här. Min lilla, lilla älskling. 
Jag Facetimeade med honom så att han fick visa sin hand, och det är just eftersom det är i handen som det är väldigt viktigt att man besöker läkare. Det finns så många leder och ben i händerna, så det måste kollas upp. Så de åkte till akuten inatt, men fick besked om att eftersom det är halt ute (!) så är det 6-8 timmars väntetid och de kunde lika gärna komma tillbaka på morgonen. Det går alltså att vänta i x antal timmar utan att det är nån fara. Så just nu, as we speak, är de där. Håll tummarna för att det går bra!!
Det är inte lika jobbigt den här gången eftersom det “bara” är handen och ingen sjukdom, men OJ VAD JAG VILLE VARA HEMMA igår kväll när de ringde.
Nu vill jag hem och kramas med den här. Och det ska jag göra ikväll! ❤️
 

0 thoughts on “God morgon Stockholm och god kväll akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *