Att komma hem till sina små älsklingar

God morgon! Det var så mysigt att komma hem till mina älskade små killar igår. Ja men jag känner verkligen så, särskilt när jag har varit ifrån dem. Vi har så mysigt! Visst bråkar vi ibland, särskilt de två mellan varandra, och visst är jag irriterad när de slänger saker på golvet (jag snubblade över en hög Alvinkläder när jag kom hem igår till exempel) eller när det tjatas om någonting, men det är ändå så mysigt när vi alla är tillsammans.
De har ändå alltid varit väldigt fina mot varandra överlag måste jag säga. Sånt himla fint litet team ❤️
Och idag ska jag utbilda hela dagen, träffa Sannas lille bebis (!!!!!) på lunchen, och sen gå hem och packa ikväll. För imorgon åker jag, Mio och Alvin till Göteborg. Så jäklans mysigt! Vi kommer spela hög musik i bilen (om Mio mår tillräckligt bra för det), ha myskvällar i sängen på rummet (på Gothia Towers) och bara ta dagarna och kvällarna som de kommer. Förhoppningsvis får vi träffa lille kusin-Oscar också någon av dagarna, eller det är ju MIN kusin som är mamma till honom. Vi åker ju upp för att bo på hotell den här gången men håller tummarna för att vi får till en dejt med dem ändå, antingen på fredag eller söndag innan vi åker hem.
Kan hända att jag äter upp mina små godingar på vägen dock…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *